Prémium minőségű vezeték nélküli töltés iPhone telefonokhoz.

Szerző:     Technológiák      0 Kommentek  Megtekintve (1813)
iPhone 6 megjelenése óta az apple készülékek is rendelkeznek NFC kommunikációval. Sajnos elsősorban csak Apple Pay fizetés esetén lehet őket használni -Arról nem beszélve, hogy ez a szolgáltatás Magyarországon még nem érhető el.- De akkor miért nem használható vezeték nélküli töltésre alap esetben? Cikkünkből választ kapsz a kérdésekre és az elérhető megoldásokra.
Hosszas késedelem után végre sikerül leírnom az iPhone 5 Gevey simes "függetlenítés" menetét azoknak, akik postai úton, vagy utólagosan szeretnék beüzemelni a készüléküket.
Kétség kívül ma az Apple termékei, azon belül is az iPhone a legkeresettebb telefon. Sokan nem akarnak annyi pénzt rákölteni, ezért így inkább külföldről, vagy használtan keresik meg "almáik" telefonját. A bazár piacon ömlenek a telefonok, minden formában, állapotban, árban, de mégis mire kell igazán odafigyelni, mielőtt kipergetjük érte a busás árat?
Gyakran találkozik az ember azzal az oldallal, ahol az eszköz használata akár 75%-os megtakarítást ígér, ha most akciósan 18.400 Ft-ért megvásárolod, használata "egyszerű": a lakásban / házban bármelyik konnektorban dugva "kiszűri és stabilizálja az elektronikai zavarokat, optimalizálja a hálózatot". Kérdeztem magamtól: Tényleg lehetséges ez?
Tudom, tudom, biztos sokan láttátok már más iPhone közösségi oldalon, de hát ezt én sem hagyhatom ki.
  • 1
  • 2
Cikkek: 1 - 5 a 9 a cikkből (1. oldal)